KRANER

Kraner – Eksperter i service, reparation og salg af HMF-kraner i højeste kvalitet til lastbiler

Vi kan også tilbyde lastbilmonteret kran og reservedele til enhver opgave
Med en kran får du et praktisk og solidt redskab, der gør mange opgaver væsentligt nemmere at udføre. Det kan være til de mange løfteopgaver du skaludføre for dine kunder
Hos Lastvognscenter Syd sælger, servicerer, reparere og monterer vi HMF-wirehejse på din lastbil.
Er du på udkig efter en kran til din lastvogn, er vi behjælpelige med at finde den helt rigtige til dig.

HMF-kraner –
Vores lastvognsværksted er eksperter i dette

I vores lastbilværksted arbejder vi med HMF-kraner. Disse kraner er helt unikke produktet har rigtig mange år på bagen.
Selvom HMF-kraner er af høj kvalitet, er det nødvendigt med et lovpligtigt eftersyn af kraner hvert år. Vi foretager gerne dette eftersyn for dig og udfylder naturligvis dokumentation i henhold til de bestemte regler og krav.
Det er vigtigt, at du får den nødvendige dokumentation, hvis du skal bevise, at din kran har fået sit obligatoriske eftersyn.

Vi kan selvfølgelig også tilbyde service og reservedele til vores produkter

Selvom vores lastbilmonterede kraner fra HMF er af højeste kvalitet, skal de naturligvis stadig vedligeholdes og kontrolleres som alle andre produkter. Vi servicerer alle gængse kranmærker.
Hos os finder du lastbil udstyr og reservedele, som matcher kvaliteten af den kran eller det wirehejssystem, du har på din lastbil.
Vores dygtige lastvognsmekanikere sikrer, at du bliver rådgivet og vejledt til at vælge det helt rigtige system, udstyr samt de reservedele, du har brug for. Med det rette udstyr kan du opnå en langt mere effektiv og behagelig arbejdsdag.

Kontakt os og få sat en kran på din lastbil

Har du brug for en kran til din lastbil? Så er du mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan finde den helt rigtige løsning på din opgave. Du kan ringe til os på tlf. 73 20 25 23 eller sende os en mail.

Ønsker du hjælp til andre opgaver i form af lastbil opbygning, lastbilreparation, dækservice til lastbiler m.m., er vi også behjælpelige med dette.

Vi hjælper kunder fra hele Danmark.

HMF

Lastvogns­værksted
Opbygning af lastbil

Salg

Vi forhandler og samarbejder bl.a. med:

Lyst til at høre mere?
Ring på:

73 20 25 23
Vi ringer dig også gerne op